Velkommen hos e-stamps.dk

Her kan du handle frimærker til din samling.

Du kan i ro og mag købe bedre enkeltmærker og sæt til din samling helt uden beregning af hverken auktionssalær eller gebyrer. Ønsker du at sælge frimærker, så køber vi også gerne både samlinger, lagerbøger, kartoteker, samlerophør, dødsboer og hele partier.

Her finder du et stort udvalg af de frimærker vi køber ind gennem samlerophør, auktioner, arvegods mv. Vi tager kun det bedste frimærkemateriale fra, og sælger det her i shoppen til gode priser.

Det er primært frimærker fra Danmark + områder samt de Skandinaviske lande og Tyskland, der sælges her på siden og de frimærker man ikke lige finder i div. billige mængde- og landepakker.

Vi opdaterer løbende med med rigtig mange nye frimærker og spændende materiale så kig endelig forbi igen, hvis du ikke finder noget du kan bruge til din samling lige nu.

Shoppen er løbende under opbygning og vi stiler mod at havde et konstant antal objekter på ca. 50.000 stk. til salg med hovedvægten på lux- og pragtstemplede samt postfriske og ustemplede frimærker. 

Lux- og pragtstemplede frimærker er en rigtig god investering og priserne er mangedoblet de sidste år og går kun en vej, op!

 

To our foreign custumers:

We can ship stamps to the following countries and you can pay by VISA, MASTER or banktransfer:

Germany, Norway, Sweden, Finland, Iceland, Greenland and the Faroe Islands

We only ship by letter to thise countries. The price is fixed at dkr. 85,- for wieght up to 250g.

The min. order size is dkr. 250,- without frightcost.

 

mvh. Søren Bøgh Jørgensen

Indehaver af e-stamps.dk